Søk

Om oss

En matbutikk med mer hjerte

Å leve med en metabolsk sykdom er utfordrende. Det er ikke lett når utvalget av lavprotein produkter er begrenset selv i de store dagligvarebutikkene.

Derfor har vi åpnet PKUMAT.no. En annerledes matbutikk. En butikk kun for deg med PKU eller en annen metabolsk sykdom. En matbutikk hvor du trenger egen konto og passord for å få handle. En spesialkostbutikk med et spennende, sunt og variert utvalg som vi ønsker at du skal bli med og utvilke sammen med oss.

I vår nettbutikk kan du bestille blå resept produkter og lavprotein produkter til deg selv eller på vegne av andre, du finner også oppskrifter som vi håper faller i smak. Vi håper vi kan gjøre livet ditt litt enklere og hjelpe deg til å holde deg til din diett.

Vårt team

Vi er en norsk bandasjist med lager og kontor i Lienga 6, 1414 Trollåsen, rett utenfor Oslo. Hver eneste dag jobber vi hardt for at alle med PKU eller andre metabolske sykdommer skal få en enklere og bedre hverdag. Vårt team med bakgrunn fra helsefag, apotek og ernæring består av følgende personer:

Grethe Kjøsnes: Klinisk Ernæringsfysiolog. Grethe har i mange år jobbet med å hjelpe barn, ungdom og voksne med ulike utfordringer knyttet til ernæring og kosthold. Hun har bl.a. vært ansatt ved Oslo Universitetssykehus, Sykehuset i Vestfold og ved Volvat Medisinske Senter i Oslo. Grethe stiller gjerne opp med råd og veiledning!

Daniel Teider: Ansvarlig for nettbutikken og sortiment. Daniel har i mange år jobbet i apotek og lidenskapelig opptatt av matlaging. Han har bl.a. vært ansatt ved Boots apotek og Daniel tar mer enn gjerne imot tips og ønsker knyttet til vårt utvalg av produkter.

Egil Natvik Hoen: Daglig leder. Egil har i mange år jobbet i apotek og grunnla PKUMAT.no for å gi alle med metabolske sykdommer en bedre hverdag. Han har bl.a. vært ansatt ved Boots apotek og Egil tar gjerne imot råd, ønsker og kommentarer på hvordan PKUMAT.no fremstår og hvordan vi kan forbere oss.

Karin Teider: Sykepleier. Karin har mer enn 40 års erfaring som sykepleier og skolesykepleier og har også skrevet tre fagbøker. Hun har bl.a. jobbet ved barneavdelingen på Sykehuset Østfold og har det medisinske ansvaret på PKUMAT.no

Valborg Hoen-Lund: Lege. Valborg har 15 års erfaring som lege med spesialistutdannelse innen allmennmedisin og mye kompetanse innen ernæring og kosthold. Hun har blant annet jobbet ved privat klinikk i Drammen og Drammen sykehus Vestre Viken.

Testpanel:

Vil du være med på å påvirke vårt sortiment samt hvordan vi utvikler PKU MAT videre? Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med oss via kundeservice: kundeservice@pkumat.no

Selskapsinfo:

PKU MAT

Lienga 6

1414 Trollåsen

FEMTEN AS

Vendla 14b

1397 Nesøya

Org.nr: 925 068 594

kundeservice@pkumat.no